Sunday, June 5, 2011

eppie birthday.... to ARE CAH..






arini 5hb jun..2011.. besday member aku sorg nie ARECAH... tp trauma betol aku dgn bdk nie..reunion tahun lepas buat time besday die laa.. president gile kasih syg betol bdk nie.. minx hadiah.. ok je nak beli hadiah..xkedekut pon ..dia chat2 ngan aku dr miggu lepas lg psiko2 aku ckp aku kedekut ar.. ape laa.. aku da biase dgr maki hamun die ni.. tp kawan aku sayang jgakk .. rindu laa tuh lama aku xblk CHERAS.hahahhahah...aku nie LLB(look like bz) sgt kat melaka nie ngan kursus laa, intersesi laa mcm2 laa... smbung blk cite nye.. arecah nie mmg aku rapat ngan die dulu punye la berperang rebut akak angkt sama la adik agkat sama laa... last2.. amik kau rapat die ade problem aku tlg, aku ade problm die tlg.. kalu cuti xsah xtgk nuke mamat nie.. nk bg hadiah aku xkisah la sgt... yg xleh blah nyerr.. facebook punye newsfeed macam da pakat ngan bdk tu letak reminder.. xcaye tgk nie..korang byang kan laa besday die hari ahad.. newsfeed nie boleh kuar hari JUMAAT...tue yg buat aku TRAUUMAAA tu.. da mcm xde besday org lain da.. jumaat, sbtu ahad tue... besday AGUNG hari SABTU.. xnak plak kuar kat news feed tu (agung ade plak FB kan..)... senget betol... ape2 hal... mmg gua rindu member2 kat CHERAS..... antara bdk2 yg RINDU KAT AKU JGK... nie hah kawan kurus aku nie.
awek org nie... awek senior aku Mohamad Sharizal Ibrahim... tp die nie mmg rapat ngn aku since kat skola dulu.. ptg2 hbs skola ketorg lepak kt skola.. hahha mcm xde tmpat laen nk lepak....pemegang rahsia terbesar aku pon die ni jgak laa.... so die ni mmg da mcm my lil sistr. terbace la blog jila nie pasal

bila kita sudah tiada..

buat... aku hargai ape yg aku ade skang.. simple life wif lot of Frennnn..
luv u all........... korang tggu jela aku blk ehh.. mmg saje po bg korang RINDU aku lelame...

2 comments:

  1. wahh!! bangge!! ak femes di blog aki LLB!!! wahh~~~~ XD

    ReplyDelete